Wis alle filters Filter op

Zee&Zo

Wis alle filters Filter op

Zee & Zo: vrolijke, stoere, hippe en betaalbare zwemkleding

Zee & Zo, voor veel mensen bekend als ‘Zee en Zo’, is een merk van Nederlandse bodem. En aan de naam kun je al zien waar ze hun passie vandaag halen: uit de zee en zo. Het merk maakt vrolijke badmode voor kinderen. De vrolijke, zomerse uitstraling van het merk, bereiken ze onder andere door het gebruik van heldere kleuren. En je vindt Zee & Zo niet alleen ons eigen land. Ook over de grens herkent men de kwaliteiten van dit mooie merk. Ook in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, België, Italië en zelfs aan de andere kant van de wereld in Australië is het merk te vinden in on- en offline winkels. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de hippe en betaalbare zwemkleding van dit merk? Shop de badmode van Zee & Zo online op kleertjes.com.

Zee en zo

De zee, het strand, zandkastelen, golven en alles wat je verder dat fijne strandgevoel geeft dient als inspiratie voor de collectie van Zee & Zo. Met het zomerse gevoel van de ‘zee en zo’ in het achterhoofd wordt de vrolijke en trendy collectie ontworpen. Het merk vindt het belangrijk dat het betaalbare badmode biedt en zich toch onderscheidt van de rest. En dat lukt! De vrolijke, schattige, stoere en hippe prints zijn anders dan andere merken, waardoor er altijd een zwembroek, zwemshort, bikini of badpak tussen zit wat precies bij jouw kind past.

Zee & zo badkleding

De badkleding wordt ontworpen met twee duidelijke doelen: het moet lekker zitten en het moet mooi blijven. Comfortabele badkleding die ook op zijn plek blijft tijdens het springen in de golven, ravotten in het zand of het rennen door de duinen. Maar niet alleen de mensen die de badkleding dragen zijn belangrijk. Het merk vindt het ook belangrijk dat de mensen die de badkleding maken eerlijk behandeld worden. Dus eerlijke lonen, goede arbeidsomstandigheden en uiteindelijk een fair product. De badmode van Zee & Zo (voor veel mensen bekend als zee en zo) is verkrijgbaar vanaf maat 80 en tot en met maat 176. Shop Zee & Zo badkleding jongens en Zee & Zo badkleding meisjes bij kleertjes.com.