Wis alle filters Filter op

Vingino Eyewear

Vingino Eyewear
Wis alle filters Filter op

Vingino Eyewear: brillen van het leuke merk Vingino

Vingino Eyewear is een collectie (zonne)brillen die worden gemaakt in samenwerking met het stoere, trendy en eigenzinnige kindermodemerk Vingino. Het zijn wat meer volwassen producten, alleen dan in kindermaten - zonder dat de makers daarbij het kind uit het oog verliezen. Kinderen zijn kleurrijker en expressiever dan volwassenen, dus dat zie je ook terug in de collectie. Het merk organiseert twee keer per jaar een actie, waarbij de dragers van de brillen centraal staan - waaronder de jaarlijkse terugkerende actie 'I wear Vingino' waarbij te zien is dat de dragers van de brillen ook echt stoer, modisch en eigenzinnig zijn.

Vingino brillen

Vingino eyewear is dus een samenwerking met het opvallende modemerk Vingino. Wist je dat dit merk zijn roots heeft in Nederland, maar inmiddels in meer dan 14 (!) landen verkrijgbaar is. Naast de kledinglijn heeft het merk nu dus ook kinder(zonne)brillen voor jongens en meisjes, van 6 tot 12 jaar oud. De collecties worden ontworpen met hetzelfde gevoel voor trends, mode en stijl als de modecollecties. De gewone brillen en de zonnebrillen moet de aandacht trekken, zonder de aandacht af te leiden van het kind wat de bril draagt. Benieuwd of dat gelukt is? Bekijk de collectie Vingino Eyewear online bij kleertjes.com.

Vingino kinderbrillen

De brillen van  Vingino Eyewear zijn vlot en speels en heeft eigenlijk voor elk kind een passende bril. Stoer, dromerig, speels en als het moet zelfs een klein beetje streng, het zijn brillen die kinderen willen dragen. En die ook nog eens zo comfortabel zitten dat kinderen niet eens merken dat ze een bril ophebben. De ontwerpen van de brillen zijn  zo verschillend, dat er altijd wel een leuke bril voor jouw zoon of dochter tussen zit. En als je een bril koopt voor je kind, wil je meer dan alleen een mooie bril. Een kinderbril moet zeker ook tegen een stootje kunnen, want kinderen spelen veel en een (zonne)bril moet mee kunnen gaan in dit spel. Benieuwd naar de Vingino zonnebrillen? Shop Vingino Eyewear online bij kleertjes.com