Don't miss out!

The Final Countdown! Van unieke details en vrolijke kleuren tot toffe prints en eigen logo’s. We hebben het natuurlijk over dé toffe samenwerking tussen Vingino, Like Flo en de vier finalisten van The Voice Kids: Emma, Soufiane, Faela en Marc Floor. Welk item uit de collecties mag volgens jou écht niet ontbreken in de garderobe? Shop snel jouw favorieten voordat ze uitverkocht zijn!

shop de capsule collecties shop hier de collectie van Vingino

Choose your style, take the stage!

In samenwerking met de finalisten van The Voice Kids en onze stylingpartners geven we de slogan ‘Choose your style, take the stage!’ een nieuwe betekenis. Emma en Marc Floor hebben samen met Like Flo een Capsule Collectie ontwikkeld en Faela en Soufiane met Vingino.

Elke collectie vertegenwoordigd de stijl en persoonlijkheid van een finalist. Van dromerig vrolijk tot speels Bohemian en van fris stoer tot kleurrijk sportief. Het is er allemaal!

Daarnaast is in elke collectie een uniek kenmerk van de finalisten verwerkt, van een vlinder tot een mayflower met een speciale betekenis voor Emma en Faela, tot een gaaf persoonlijk logo van Marc Floor en Soufiane.

shop de capsule collecties

Deze week in de spotlight: Vingino

Get ready with Soufiane en Faela: twee van de finalisten van The Voice Kids! In de items van deze getalenteerde kids, weet je zeker dat je met een grote glimlach op je gezicht de dag begint! Van T-shirts met toffe prints en een stoere cargo pants tot de mooiste jurkjes en all over bloemenprints. Het unieke logo van Soufiane spot je op alle essentials uit de collectie, net als de unieke Mayflower van Faela. Wat is jouw favoriet? Shop de musthaves uit de unieke Capsule Collectie in samenwerking met Vingino én shine net als een van de finalisten!

shop hier de collectie van Vingino

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de tofste trends, de nieuwste merken en de beste kortingsacties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

schrijf je in

Social media

Let’s get social! Volg ons op Facebook en Instagram voor héél veel outfit inspiratie, maar ook voor trends, toffe merken en kortingsacties.

Facebook Instagram

Online magazine

Ons Online Magazine is er voor alle papa’s en mama’s. Hier lees je artikelen over het parentlife én alles wat met kids fashion te maken heeft.

naar ons magazine