Wis alle filters Filter op

State of Art Rookies

State of Art Rookies
Wis alle filters Filter op

Sinds 1987 bestaat het mannenmerk State of Art al, maar pas sinds kort is er ook een kindercollectie. En je raadt het al: die heet State of Art Rookies.

Artwork & all-overprints

We kennen State of Art als een merk wat een sterk link houdt met de klassieke sportauto's. Dit is doorgetrokken in State of Art Rookies, waar je dit terug ziet in de gave all over prints en het gebruikte artwork. Dit fijne merk richt zich op (jonge) mannen van 4 tot 16 jaar oud die heel goed weten wat ze willen. Deze jongens kunnen zich prima vinden in de kleurrijke collectie van State of Art Rookies. De collectie kenmerkt zich door de klassieke styles, die ze feilloos combineren met de trends van nu.

State of Art Rookies: fris casual

Ben je op zoek naar stoere kleding voor jongens die wel tegen een stootje kan? Dan zit je goed met de casual styles van dit merk met een volwassen tintje. Je herkent in de collectie de typische casual stijl van het volwassen merk, maar aan de andere kant zie je ook een citylook terugkomen. Natuurlijk niet al te serieus, maar met een dikke knipoog. In de collectie vind je veel verschillende prints en materialen, natuurlijk allemaal van de hoge kwaliteit die je van State of Art gewend bent. Kies jij voor de polo met all over print, een hippe sweater of een soepel vallend jersey-shirt met vrolijke print? Of ben op zoek naar een mooie slimfit broek, een hippe blazers en of een fijne jas met contrasterende ritsen? Wat kies jij? Het is all up to you!

State of Art Rookies online

Dus ben jij op zoek naar een kleding die wel tegen een stootje kan? Een outfit die klassieke items met trendy eyecathers combineert? Shop dan de outfit voor jongens tussen de vier en zestien jaar van State of Art Rookies snel makkelijk en efficient online bij kleertjes.com.