Wis alle filters Filter op

Snapper Rock

Snapper Rock
Wis alle filters Filter op

Snapper Rock is een nieuw merk bij kleertjes.com. De kleding wordt ontworpen in Nieuw Zeeland. Snapper Rock biedt hippe UV-beschermende kleding voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Een ruim assortiment aan boardshorts, shirts, hoedjes en pakjes die altijd aansluiten bij de laatste modetrends.

Snapper Rock UV kleding

Iedere ouder wilt dat zijn kind zorgeloos kan spelen, zonder dat het kwetsbare huidje schade oploopt door gevaarlijk UV-straling. Snapper Rock voor kids zorgt ervoor dat zwemkleding de functionaliteit heeft die ouders willen namelijk UV-bescherming, daarbij is de kleding licht in gewicht, ademend en sneldrogend, zonder dat er enige afbreuk wordt gedaan aan stijl! Snapper Rock UV-kleding is ontworpen in Nieuw-Zeeland, waar de ozonlaag erg dun is. Vanuit de kennis die daar beschikbaar is, hebben de ontwerpers gekeken hoe zij kinderen het beste in de zon kunnen beschermen, zonder het speelplezier weg te nemen. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste stoffen en technologie, én er wordt met een mode-oog gekeken naar kleuren en ontwerpen.

Snapper Rock voor baby’s en kids

Van baby sunsuits tot zwemsets, en van shorts tot hoeden en kaftans. Snapper Rock zorgt ervoor dat kids beschermd de zon ingaan en goed kunnen afkoelen. De collectie is zo opgezet dat je of een set kunt kiezen, of kunt mixen and matchen om een eigen Snapper Rock look te creëren.