Wis alle filters

Filter op

Retour Jeans

Retour Jeans
Sorteer op:
De nieuwe inhoud wordt geladen.

Retour 

Retour Denim de Luxe is een hoge kwaliteit collectie kleding voor jongens en meisjes. Naast jeans biedt Retour ook een mooie collectie rokken, jassen, broeken, T-shirts en accessoires. Alle retour artikelen zijn met de hand gemaakt en afgewerkt tot in de kleinste details. Om je outfit af te maken zijn er ook bijpassende riemen en ondergoed voor Retour jongens en Retour meisjes. Retour kinderkleding is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 164. Retour babykleding is verkrijgbaar in de maten 68 tot en met 86. Bekijk deze hippe collectie kinderkleding hier.

Retour kinderkleding

Op zoek naar Retour  kinderkleding? Bij kleertjes.com vind je de nieuwste collecties Retour voor kinderen. Retour laat zich elk seizoen weer door iets anders inspireren. De inspiratie die zij opdoen laten zij terugkomen in de Retour  jongenskleding en meisjeskleding. Verschillende stijlen, prints en kleuren zorgen ervoor dat de Retour kinderkleding nooit saai is. De broeken uit de collectie kunnen perfect gecombineerd worden met de verschillende truien, sweaters, vesten en shirts. De items van Retour maken de outfit van je kind helemaal af. Bij kleertjes.com vindt je de nieuwste collecties kinderkleding. Wij zijn al fan!

Retour jeans

Zoals je van Retour gewend bent, zijn er ieder seizoen voor Retour meisjes veel jeans met mooie denimwassingen. Naast een grote collectie Retour jeans heeft de collectie ook de tuinbroek als een leuke eyecatcher. Voor Retour jongens zijn er ook verschillende denimwassingen als verwassen Retour denim met geprepareerde stukken.