Wis alle filters Filter op

Patrizia Pepe

Wis alle filters Filter op

Patrizia Pepe

Patrizia Pepe werd in 1993 in Florence opgericht door Patrizia Bambi en Claudio Orrea. Het merk is bekend geworden door haar creatieve en modische inslag met Italiaanse glamour. Patrizia Pepe voor kids is net zo modieus en rocky als de kledinglijn voor moeders. Het merk weet met de combinatie van rijke materialen, catchy prints en luxe details stijlvolle creaties neer te zetten met een edgy twist. Bekijk de hele Patrizia Pepe Girls collectie in onze online shop.

Patrizia Pepe kinderkleding

Heeft jouw dochter een sportieve maar toch girly stijl? Dan is het merk Patrizia Pepe perfect voor jouw kind! Je bestelt Patrizia Pepe kinderkleding snel en eenvoudig in onze webshop. Elk seizoen brengt dit trendy meisjeskledingmerk een hippe collectie kinderkleding uit. In iedere collectie maakt het merk weer gebruik van vernieuwende kleuren en materialen. Sweaters, rokjes, jurkjes en broeken perfect voor een sporty outfit. Bij Patrizia Pepe vind je het allemaal.

Patrizia Pepe schoenen

Op zoek naar Paterizia Pepe kinderschoenen? Naast kinderkleding vind je bij kleertjes.com ook de Patrizia Pepe schoenencollectie voor meisjes. Stoere laarzen met gespjes en veters maken een Patrizia Pepe outfit helemaal compleet! Shop online Patrizia Pepe Shoes voor meisjes.