Wis alle filters Filter op

Mim-Pi shoes

Mim-Pi shoes
Wis alle filters Filter op

Mim-Pi Schoenen

In 2013 lanceerde Mim-pi voor het eerst een eigen schoenenlijn: Mim-Pi Shoes. Mim-Pi laarzen en Mim-Pi sneakers de kinderschoenen collectie van Mim-pi heeft het allemaal. Zoals we van Mim-Pi gewend zijn is ook deze collectie vrolijk, kleurrijk en heerlijk girly. Mim-Pi schoenen zijn een droom voor elk meisje en verkrijgbaar in de maten 23 t/m 35.

Mim-pi kinderschoenen

Elk meisje wil Mim-pi kinderschoenen! De hippe felgekleurde schoenen maken de outfit van ieder meisje-meisje helemaal compleet. De kleur roze en veel andere girly kleuren komen terug in deze creatieve collectie schoenen. De Mim-pi kinderschoenen zijn perfect voor meisjes die  lekker uitgesproken en meisjesachtig zijn. Wat de schoenen helemaal af maakt zijn de prachtige versieringen en franjes.

Mim-pi kinderkleding

Het merk Mim-pi heeft naast de prachtige collectie schoenen ook een mooie lijn kleding voor meisjes. De kleding nodigt uit om heerlijk weg te dromen in de wondere wereld van vrolijke kleuren en lieve, inspirerende motieven. De Mim-pi kinderkleding is gemaakt om van iedere dag een feestje te maken. In onze webshop vind je een groot assortiment met Mim-pi kinderkleding voor echte meisjes-meisjes. Bekijk nu online!