Wis alle filters Filter op

Koeka

Koeka
Wis alle filters Filter op

Koeka

Koeka is een Nederlands merk met een geheel eigen stijl. Het merk biedt mooie, functionele basics voor baby’s en kinderen. De kleding is vernieuwend, stijlvol en vooral tijdloos. Inmiddels is Koeka uitgegroeid tot een groot merk dat ook in het buitenland bekend is. Dit heeft het merk te danken aan de zorgvuldig gekozen stoffen en de hoge mate van kwaliteit van de kleding. De kleuren die Koeka gebruikt zijn over het algemeen helder, fris en zacht. Koeka maakt ook veel gebruik van unisex kleuren waardoor de kleding zowel door jongens als meisjes gedragen kan worden. De kleding is gemakkelijk met elkaar te combineren. Koeka is er voor Baby Boys en Baby Girls in de maten 44 t/m 80.

Koeka Dekens & Boxkleden

Op zoek naar een Koeka deken of boxkleed? Bij kleertjes.com vind je een uitgebreid assortiment met Koeka accessoires. Voor de allerkleinsten is er een mooie collectie (knisper)speendoekjes, spuugdoekjes, slabbertjes, schattige omslagdoeken en handige wikkelcapes van heerlijk zachte stoffen. Van de kledingcollectie heeft kleertjes.com fijne Koeka rompertjes, boxpakken, pyjama’s en de Koeka trui in zachte tinten. Ook heeft Koeka zachte mutsjes in babyblauw, babyroze, pink en unisex kleuren; grijs en taupe.

Absolute musthaves van Koeka zijn de poncho's voor na het in bad doen, de wafel wrapper, een nog uitgebreidere Valencia lijn en geweldig mooi beddengoed.