Wis alle filters Filter op

Jottum

Jottum
Wis alle filters Filter op

Jottum

Jottum is een eigenwijs Nederlands kledingmerk. Tijdloze kwaliteit en eeuwenoude familietradities zijn altijd een belangrijke inspiratiebron voor het merk. Zo komen schilderijen van Rembrandt, prachtige grachtenpanden van Amsterdam en indrukwekkende Franse kastelen terug in elke collectie. De kleding is gemaakt van comfortabele materialen, waarin mooie details verwerkt zijn en waarin kinderen zich helemaal op hun gemak voelen. Jottum kinderkleding is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 152. Jottum Babykleding is te bestellen in de maten 50 tot en met 80 voor Baby jongens en Baby meisjes.

Jottum kinderkleding zomer

Jottum kinderkleding shoppen? Bij kleertjes.com ben je aan het goede adres? Je vind hier een uitgebreide collectie kinderkleding van dit schattige merk. Jottum brengt ieder seizoen weer een prachtige collectie jurken, rokken, leggings en shirts uit. Bij elke collectie laat her merk zich weer inspireren door andere bijzondere dingen zoals klassieke stillevens van bijzondere bloemen en prachtige draaimolen zoals we het kennen van vroeger.

Jottum Jurk

De Jottum jurken zijn vanzelfsprekend altijd de eye catchers van de collectie, met hun prachtige details, rijke prints en stoffen zijn ze voor ieder Jottum meisje een musthave. Een jurk iets teveel van het goede? De meest opvallende jurken zijn ook als rokje uitgevoerd. Combineer deze met een fijn Jottum shirt, waaraan ook de perfecte details niet zullen ontbreken. Handig: voor de frisse dagen is er de Jottum legging, perfect en mooi genoeg om onder deze jurken gedragen te worden.