Jongens tassen

Wis alle filters Filter op

Jongens rugzakken

Ik ga op pad en ik neem mee... Al mijn spullen, maar waar laat ik dit allemaal? Daarvoor hebben we de rugtas of rugzak voor jongens! Een jongens rugzak voor naar school, het zwembad, de speeltuin of voor naar je vrienden. Bij kleertjes.com hebben we de coolste rugzakken voor jongens op een rijtje gezet. Je vindt hier jongensrugzakken van de merken adidas, Kidorable, Converse, Vingino en nog veel meer.

Streetstyle

Op jonge leeftijd willen jongens al steeds meer bepalen wat ze dragen. Van kleding tot aan schoenen en accessoires, de jongen van nu weet wat hij wilt! Veel gezien is de streetstyle. Denk aan een baggy look, met losse jeans en een oversized T-shirt. Accessoire du moment is de hippe jongens rugzak! Maak je look helemaal af met de rugzak voor jongens en je propt er alles in wat je die dag mee wilt nemen!

Back to school

Bij kleertjes.com hebben we de leukste rugzakken voor jongens, perfect om de blits mee te maken op school. Voor de kleintjes die nog op de basisschool zitten hebben we de leuke collecties jongens rugzakken van bijvoorbeeld Kidorable en Stephen Joseph Gifts online beschikbaar. Ook hebben deze merken geweldige broodtrommels en drinkbekers! Voor de wat oudere jongens hebben we natuurlijk hele stoere rugzakken waar je je echt niet voor hoeft te schamen op de middelbare school, en die daarnaast perfect zijn om zware schoolboeken in mee te kunnen slepen. Kortom, met een leuke rugzak voor jongens is het niet eens zo vervelend meer om naar school te moeten.