kleertjes.com in de media

[01-06-2021]

kleertjes.com maakt Capsule Collecties met The Voice Kids finalisten

Als hoofdsponsor van The Voice Kids heeft kleertjes.com samen met de vier finalisten een exclusieve Capsule Collectie ontworpen. Vanaf het begin van de samenwerking met The Voice Kids heeft kleertjes.com de wens gehad om samen met de stylingpartners exclusieve kledingcollecties te ontwikkelen, wat perfect aansluit bij de missie ‘the joy of growing together’.

Choose your style, take the stage

Dankzij de samenwerking met Like Flo en Vingino, twee van de vier stylingpartners uit het programma, krijgt de slogan 'Choose your style, take the stage!' een nieuwe betekenis. Finalisten Emma en Marc Floor hebben samen met Like Flo een Capsule Collectie ontwikkeld en finalisten Faela en Soufiane sloegen de handen ineen met Vingino.

Hiermee wordt het partnership met The Voice Kids 360 graden ingevuld. Elke collectie vertegenwoordigd de stijl en persoonlijkheden van de finalisten, van dromerig vrolijk tot speels Bohemian en van fris stoer tot kleurrijk sportief. Daarnaast is in elke collectie een uniek kenmerk van de finalisten verwerkt. Dankzij deze vier Capsule Collecties kan iedereen zich kleden in de stijl van hun favoriete talent.

De vier finalisten zullen op 4 juni schitteren in hun eigen collecties, tijdens de bekendmaking van de winnaar in Beau bij RTL4.
De Capsule Collecties zijn vanaf medio juni exclusief verkrijgbaar bij kleertjes.com.

Over kleertjes.com

kleertjes.com is de grootste online shop in kids fashion en zorgt voor gemak voor de moderne moeder met een eenvoudige, veilige en efficiënte manier van shoppen. Door shopcomfort vanuit huis te bieden wil kleertjes.com het leven van drukbezette moeders gemakkelijker en efficiënter maken, waardoor er meer quality time voor het gezin overblijft.

kleertjes.com biedt een plek waar je alles kunt vinden: allereerst met kinderkleding en -schoenen en nu is ook de categorie speelgoed toegevoegd aan het assortiment. Hierdoor wordt kleertjes.com - de grootste kindermodewebsite van de Benelux - hét online kinderwarenhuis waar ouders alles onder één dak kunnen vinden voor kinderen van 0 tot 16 jaar. Bekijk hier het volledige aanbod.

[29-03-2021]

kleertjes.com is de nieuwe hoofdsponsor van The Voice Kids

Vanaf heden is kleertjes.com de nieuwe hoofdsponsor van The Voice Kids. De jonge talenten worden vanaf The Battles gekleed in outfits van bekende merken uit het online kinderwarenhuis van kleertjes.com. Voor deze sponsoring heeft kleertjes.com de handen ineengeslagen met vier partners: Vingino, Scotch & Soda, Like Flo en Retour Jeans. Door op deze manier een samenwerking aan te gaan met dit succesvolle en bekende tv-programma bouwt kleertjes.com verder aan haar missie: 'the joy of growing together'.  The Voice Kids is vanaf vrijdag 2 april elke week te zien bij RTL4.

In het populaire RTL4 programma krijgen kinderen van 8 tot en met 14 jaar de kans om hun zangtalent te laten horen. Presentatoren Martijn Krabbé en Jamai Loman nemen ons voor én achter de schermen mee in deze zoektocht, waarbij coaches Ali B, Sanne Hans, Ilse de Lange en Snelle de kinderen helpen het beste in zichzelf naar boven te halen.

Quality time met elkaar

Bij kleertjes.com staat 'the joy of growing together’ centraal. Dat is de groei die kinderen doormaken van baby naar peuter, kleuter, kind en tiener, maar ook de groei die de ouder doormaakt in elk van deze fases. Dit uitgangspunt sluit daarom goed aan bij een inspirerend familieprogramma als The Voice Kids.

kleertjes.com inspireert bij het samen opgroeien, biedt met modieuze en kwalitatieve topmerken het meest uitgebreide assortiment voor kinderen én creëert een beleving die ouders inspireert. Van kleding en schoenen tot pampers en speelgoed, met haar uitgebreide assortiment kan iedereen bij kleertjes.com terecht. Gemakkelijk en snel in huis, zodat er meer tijd kan worden besteed aan wat écht belangrijk is; quality time met elkaar.

“Zingen maakt gelukkig, naar zangers met mooie verhalen en waanzinnige stemmen luisteren is geweldig. Kinderen die zingen zijn zo puur en echt. Wij zijn enorm trots op de samenwerking met The Voice Kids omdat het gevoel van kinderen die zingen zo perfect past bij de missie van kleertjes.com. Kinderen ontdekken hun talent en passie voor zingen en willen dat aan de wereld laten zien. Samen met mama, papa, broer of zus dat gevoel van overwinning beleven en het spetterende moment dat de coach zijn stoel laat draaien, creëert dat gevoel van ‘the joy of growing together’ binnen een familie.‘’, aldus Siad Awwad, CEO van kleertjes.com.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice Kids is vrijdag 2 april om 20.00 uur te zien bij RTL4.

Over kleertjes.com 

kleertjes.com is de grootste online shop in kids fashion en zorgt voor gemak voor de moderne ouder met een eenvoudige, veilige en efficiënte manier van shoppen. Door shopcomfort vanuit huis te bieden wil kleertjes.com het leven van drukbezette ouders gemakkelijker en efficiënter maken, waardoor er meer quality time voor het gezin overblijft.

kleertjes.com biedt een plek waar je alles kunt vinden: allereerst met kinderkleding en -schoenen en nu is ook de categorie speelgoed toegevoegd aan het assortiment. Hierdoor wordt kleertjes.com - de grootste kindermodewebsite van de Benelux - hét online kinderwarenhuis waar ouders alles onder één dak kunnen vinden voor kinderen van 0 tot 16 jaar. Bekijk hier het volledige aanbod.

[21-11-2019]

kleertjes.com wordt hét online kinderwarenhuis en voegt speelgoed toe aan assortiment

Hoe is kleertjes.com ontstaan?

kleertjes.com is de grootste online winkel in kinderkleding en –schoenen. Zo ken je ons misschien. Maar zo zijn we niet begonnen. In 2003 miste zakenvrouw en drukbezette moeder Claudia Willemsen een Nederlandse webshop met kinderkleding. Claudia wilde moeders met kleertjes.com het gemak van het online bestellen van kinderkleding bieden. Haar idee bleek een schot in de roos en daarom zijn wij uitgegroeid tot het bedrijf dat we nu zijn. 

Het online kinderwarenhuis

Vanaf heden willen wij samen met andere mooie bedrijven verder vorm geven aan onze missie ‘the joy of growing together.’ Dat is de groei die kinderen doormaken van baby naar peuter, kleuter, kind en tiener, maar ook de groei die de moeder doormaakt in elk van deze fasen. Daarom zijn we gestart met kleertjes & co. Met kleertjes & co bieden we partners de mogelijkheid om hun producten ook via ons online platform te verkopen. Door onze krachten te bundelen bieden we de moderne moeder zoveel mogelijk keuze in assortiment, levertijden en prijs. We willen samen bouwen aan de mooiste en leukste webshop met het meest uitgebreide aanbod van kinderkleding en kinderschoenen tot pampers en speelgoed. Hierdoor kunnen moeders altijd bij kleertjes.com terecht.

Speelgoed

We maken het moderne moeders makkelijk

De moderne moeder heeft het druk. Heel druk. Naast kinderen heeft ze ook nog een sociaal leven, hobby’s en een carrière. Deze planning queen bieden we een makkelijke en veilige manier van shoppen, zodat zij meer tijd over houdt voor de dingen die echt belangrijk zijn. 

Bij kleertjes.com houden we bij alles wat we doen onze missie in het achterhoofd, ‘the joy of growing together’. Dit vormt altijd ons uitgangspunt. We willen het leven van de moeder makkelijker en efficiënter maken, zodat er meer ruimte is voor quality time. Ook in onze bedrijfsvoering handelen we vanuit deze missie.

We zijn meer dan alleen een webshop

In onze nieuwsbrieven bieden we onze klanten inspiratie op het gebied van kindermode. We lichten trends uit en laten key-items zien in de leukste outfits. Ook met ons online magazine inspireren en informeren we drukbezette moeders over allerlei onderwerpen. We schrijven natuurlijk over de laatste trends op modegebied en geven tips voor een budgetfeestje, wanneer je kind voor het eerst alleen thuis kan blijven en een survival-kit voor de dag na een gebroken nacht. Ook op onze socialmediakanalen verzorgen we een dagelijkse dosis fashioninspiratie en informatie over alles wat moeders bezighoudt. Hier delen we zowel nieuws over nieuwe collecties, onze merken en ons bedrijf, maar ook lichten we hier onze magazine-artikelen uit. Ook vindt hier veel interactie met onze doelgroep plaats. 

We zijn dus meer dan een webshop. Wij zijn er om moeders tijd te besparen, hen te inspireren en het moederschap extra leuk én een beetje makkelijker te maken. 

Daarom kleertjes.com

Bij kleertjes.com kun je vanaf nu dus kiezen uit ons eigen assortiment én dat van externe verkopers. Zo vind je een uitgebreid aanbod met heel veel verschillende merken, producten en prijzen en kun je kiezen voor het aanbod wat het beste bij jou past. Ook blijf je nog steeds profiteren van onze voordelen:

- Veilig shoppen: alles in één vertrouwde omgeving;

- Gratis bezorging bij besteding vanaf € 49,-;

- Gratis retourneren vanuit Nederland en België;

- Bestellen, thuis passen en daarna pas betalen met AfterPay;

- Scherpe prijzen en exclusieve aanbiedingen.