Wis alle filters Filter op

Cruyff classics

Wis alle filters Filter op

Cruyff Classics

Johan Cruyff startte eind jaren ‘70 zijn eigen schoenenmerk met een duidelijke filosofie: een sportschoen moet functioneel, maar óók elegant en stijlvol zijn. De succesvolle modellen uit de jaren ‘80 worden vandaag de dag uitgebracht in fraaie casual uitvoeringen. In materialen van topkwaliteit, met de meest moderne technieken ontwikkeld. Met Cruyff classics schoenen heb je een geheel eigen stijl.

Cruyff kinderschoenen

De Cruyff Classics collectie staat in het teken van leef, stijl en elegantie. Luxe staat voor veel meer dan alleen prijs of glans. Het is verfijning en stijl. Technische materialen als nano en wol, cotton jerseys en wax- en olie katoenen zijn gebruikt in deze veelzijdige casual collectie. Verfrissende kleuren en een rijke selectie van top kwaliteit materialen met sportieve elementen maken Cruyff Classics tot één van de bekendste schoenenmerken. Een collectie die voetbal en luxe ademt. Kortom, stijl voor elk moment.

De junior collectie van Cruyff Classics is extra kleurrijk voor een speelse, duurzame en vooral comfortabele serie schoenen voor de jonge Cruyff mannen. Cruyff Classics sneakers zijn altijd duidelijk herkenbaar aan het C logo en het strakke design.