Wis alle filters Filter op

Bomba

Bomba
Wis alle filters Filter op

Bomba

Bomba is een kinderkledingmerk met elk seizoen weer collecties bomvol kleur. Bomba is verkrijgbaar voor grote kids en de kleintjes in de maten 86 t/m 176. Wat de collecties van jongens en meisjes met elkaar verbindt is het gebruik van verschillende kleuren, mooie prints en supercoole dessins. Je shopt de collectie Bomba voor jongens en meisjes online in onze webshop. Bekijk hier.

Bomba kinderkleding

Elk meisje zou een Bomba jurk in haar kledingkast moeten hebben. Dit is namelijk het favoriete item! Elk seizoen brengt Bomba weer een collectie met prachtige jurkjes, rokjes en vestjes voor meisjes uit vol met kleur en mooie prints. Voor de jongens zijn een Bomba T-shirt en stoere jeans echte musthaves. Door het uitgebreide assortiment kan eindeloos met elkaar gecombineerd worden. Hoe fijn is dat?!

Het label Bomba for girls, gemaakt voor de hippe meiden vanaf 7 jaar, heeft geweldige glamour outfits! Opvallende kleuren komen in iedere collectie weer terug. Comfortabele kleding dat het easy-to-wear gevoel benadrukt. Lekker draagbare kleding wordt afgewisseld met Bomba broeken in de nieuwste wassingen.

Het Nederlandse merk Bomba heeft sinds de zomer van 2015 ook een kleurrijke collectie voor jongens: Bomba Boys. Jongens in de leeftijd van 2 tot 10 jaar kunnen vanaf nu hun garderobe verrijken met Bomba Boys kleding! Kenmerkend voor de Bomba jongenskleding zijn de kleuren, prints en dessins. De Bomba Boys collectie is verkrijgbaar in maat 92 tot en met 164. Je shopt de kleding hier.