Wis alle filters Filter op

Baby & Kidz Banz

Wis alle filters Filter op

Baby & Kidz Banz

De originele Banz komt uit Australië, een van de landen met het zwaarste UV klimaat ter wereld. De zoektocht naar een goed paar “sunnies” voor zijn zoontje hebben de Australische man achter het merk Banz er toe aangezet om met een lijn kinder- en babyzonnebrillen te komen. Het merk Banz is inmiddels uitgegroeid tot een erg populair merk en heeft trendy zonnebrillen, hoedjes voor baby’s, peuters en kleuters. Het welzijn van een kind is het belangrijkste dat er is en met de producten van Banz worden de gevoelige ogen en huid van baby’s en kinderen beschermd. De accessoires van Banz zien er cool uit en beschermen jouw kind tegen de felle zon.

Babybanz

Je baby beschermen tegen de zon is erg belangrijk. Babybanz zonnebrillen, uv-kleding en hoedjes zorgen ervoor dat je onbezorgd op vakantie kunt gaan. De Babybanz collectie is verkrijgbaar voor baby’s van 0 tot 2 jaar. De collectie zijn te bestellen in diverse leuke kleuren.

Kidzbanz

Ook voor je opgroeiende kids is het belangrijk dat ze goed beschermd worden tegen de zon. Daarom heeft Kidzbanz ook een lijn voor kinderen. De collectie zonnebrillen, uv-kleding en hoedjes van KidzBanz is verkrijgbaar voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Beide lijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren!